Vid Doktor Fries torg m.m.

På en lägenhetsfest vid Doktor Fries torg i Göteborg börjar en man recensera festen som om den redan har ägt rum. De övriga gästerna i soffan tittar oförstående på honom. Mannen frågar om någon som var på festen minns om han tog med sig sin hund dit. Men gänget i soffan vet inte det.

I köket på samma fest spiller någon ut en söt drink över elektroniken i köket. Det rör sig om mackjärn, köttkvarn, mixer och en brödrost.

“Mer chips!” ropar Lisa med capen.

En känd rånare från Oslo surfar in på Hornbachs hemsida, eftersom han har så oerhört tråkigt. Där får han syn på en tigersåg av märket DeWalt som han vill ha. Vad gäller sågen kan tänka sig en rad olika användningsområden.

På flygplatsen i Zúrich stoppar en gubbe ner ena handen i jackfickan och fiskar upp några chips med lite drag i. Handen blir kladdig.

Martin Snögren hävdar att han inte är nazist. Han säger: “Jag är då ingen nazist!” Men får mothugg direkt, av kvällstidningsjournalisten Maja. Hon säger: “Märkligt då att det finns en bild då du gör en Hitlerhälsning vid Carl Milles örn på Karlaplan”. Då Eric får se bilden sväljer han hårt och tänker: “Hur har de fått tag i den här bilden?” På samma bild framgår även att Eric ropar något, men inte vad, eftersom det är en bild.

En kvinnlig Preem-anställd häller hett tevatten över sig själv av misstag. Amatörskådespelaren Klas Tesch hör ett vrål medan han fingrar på en påse Japanmix inne i butiken. Han tänker: “Det är det sedvanliga skriket vid kontakt med skållhett vatten, mycket trovärdigt.”

Lenas boll ser inte bara ut att hamna en bra bit från fairway, utan även farligt nära några andra golfare. Därför ropar hon “Fore!”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: